donderdag 23 oktober 2008

SRP Fan


SRP streamt al meer dan 3 jaar, om precies te zijn sinds 24 december 2004. En in het afgelopen 3 jaar hebben verschillende mensen over de gehele wereld kunnen genieten van de aangeboden 24 uur en 7 dagen lang muziek.
En na een paar weken streamen begon al de eerste reacties binnen te stromen. SRP is bekend geworden door de trouwe luisteraars en ook door Google zoekmachine. Onder de trouwe luisteraars zijn er ook zeer bijzondere tussen. En daarover wil ik het vandaag over schrijven. Ik kan me nog haar eerste e-mail herinneren, persoonlijk naar mij gericht en niet via gastenboek. En ze schreef: "Kunt U alsjeblieft vertellen vanwaar SRP wordt gestreamed". En ik zag aan haar e-mail adres en naam, het is een mogelijk een Javaanse vrouw getrouwd met een Nederlander. Mijn eerste gedachte, een Surinaams Javaanse vrouw. En nee hoor, ze is geboren en getogen in Solo (Indonesie). Wat een verassing.
Na een paar e-mail uitwisseling weet ik het, ze is een bijzondere. Ik heb Mbak Rien leren kennen in Mei 2005. En in februari 2006 ben ik haar gaan opzoeken in Hilversum. Ik was alleen op bezoek gekomen en daar maakte ik ook kennis met Mas Bob van de Heuvel. Een vriendin Jenny en een nicht Nindy waren ook aanwezig. Het is me altijd bij gebleven. Ik kreeg zoveel eten op tafel om te eten. En ik zei nog: "Dit kan ik echt niet op krijgen".
En ja hoor, Mbak Rien is echt een trouwe fan van me. En ze leert me ook Javaans te praten en schrijven. En zij is de schrijfster van SRP recepten, in het Javaans. En niet te vergeten, zij zorgt ook voor goede muziek uit Indonesie voor andere medeluisteraars. Mbak Rien, dank je namens alle andere SRP trouwe luisteraars over de gehele wereld.

1 opmerking:

Anoniem zei

Eh..eh...eh..koq ono aku barang sih?
Tapi yo ora dadi opo mas Ruben....
Jer kuwi kabeh mung sak dermo kanggoku...yo mung wae aku ora lali..

Op de eersteplaats wil ik mas Ruben, hartelijk danken voor dit prachtige compliment.
Ik heb slechts willen helpen, omdat ik zo enthousiast was ben over SRP. Daarom heb ik mijn hulp aangeboden met Indonesishe muziek en recepten in het javaans.

Wij hopen dat het SRP nog jaren mag blijven bestaan.
Matur kesuwun mas Ruben...

n.b
Kui aku karo Juwita yo member Fan Club SRP sing nganggo id rindacinta.

Zoeken in deze blog