vrijdag 30 oktober 2009

Leven


Het is toch alweer een hele tijd geweest dat ik hier wat schrijf. Het komt niet alleen door tijdgebrek, maar ook door prioriteitstelling dat je als mens telkens in acht moet nemen. In het leven gebeuren heel veel dingen die je telkens op een rijtje moet zetten. Het is een reeks van momenten die je in het traject levensloop tegenkomt. Momenten die telkens met een andere kijk dient te worden beoordeeld en een besluit nemen.
Het is niet altijd even zonnig in het leven. Zo zie je maar weer, het is te vergelijken met het weer, de ene dag zonnig en vrolijk en de ander dag zo somber en koud. En dan, heb je even tijd om wat afleiding te zoeken. En wat doe je, ja, op reis (vakantie) natuurlijk. En dat betekent niet alleen naar een ander land, maar het kan ook lekker dichtbij zijn.
Ik geniet al van het niet dagelijks routine dingen te doen, effe wat anders, en dat is leuk. En vooral genieten van de mensen om je heen, van de natuur om je heen. Lekker op een bankje zitten op een vreemde plek. Ja, zo is het leven eenmaal.

Geen opmerkingen:

Zoeken in deze blog